Catering voor Moederdag

Lekker eten met

Moederdag

Zondag 13 mei is het zo ver: Moederdag! Heb jij al een origineel cadeau voor Moederdag? Verras je moeder dit jaar en laat een Moederdag ontbijt op bed bezorgen.

Brunch of lunch

Ben jij aan de beurt om de Moederdagbrunch te organiseren? Ook voor een Moederdag lunch of brunch thuis ben je bij Quality Catering aan het juiste adres. Met onze uitgebreide brunch (v.a. €19,75 p.p.) met soepen, vers belegde broodjes, zoete broodjes, salades en verschillende drankjes heb je het perfecte Moederdag cadeau. Hoeft het niet zo uitgebreid? Kies dan voor een standaard lunch vanaf €13,75 p.p. of een luxe lunch vanaf €15,25 p.p. en leg je moeder in de watten. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Diner en hapjesbuffetten

Ook voor het avondprogramma wordt gezorgd bij Quality Catering. Bestel luxe borrelhapjes, party hapjes of een hapjesbuffet met warme hapjes en koude hapjes. Je kunt hapjes aan huis bestellen vanaf €13,50 per persoon. Liever een uitgebreid Moederdag diner? Laat een van onze buffetten thuis bezorgen en geniet van een heerlijk diner aan huis op Moederdag. Kies uit een koud buffet, koud en warm buffet of een warm buffet aan huis. Je kunt al een buffet bestellen vanaf €14,95 per persoon. Dat is nog eens een  leuke verrassing voor je moeder!

Barbecue voor Moederdag

Toch zelf wat moeite doen? Bestel bij ons een barbecuepakket met alle benodigde toebehoren en verras je moeder met een echte Moederdag bbq. Bekijk de verschillende barbecue pakketten hier.

Cookieverklaring  |  Privacyverklaring
× Hoe kunnen wij u helpen?