Catering voor slagingsfeest

Lekker eten met het

Examenfeest

Binnenkort is het zo ver: de eindexamens en natuurlijk de bijbehorende diploma-uitreikingen. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een spetterend examenfeest! Geniet mee van het slagingsfeest en laat ons de catering regelen. Zo geniet iedereen van heerlijk eten bij jouw examenfeest en heb je zelf ook tijd om het feestje mee te vieren.

Borrelhapjes en buffetten

Bestel luxe borrelhapjes, party hapjes of een hapjesbuffet met warme hapjes en koude hapjes. Je kunt hapjes aan huis bestellen vanaf €13,50 per persoon. Liever een uitgebreid diner voor het examenfeest? Laat een van onze buffetten thuis bezorgen en geniet van een heerlijk diner aan huis. Kies uit een koud buffet, koud en warm buffet of een warm buffet aan huis. Je kunt al een buffet bestellen vanaf €14,95 per persoon. Dat is nog eens een feestmenu voor een slagingsfeest!

Barbecuefeest

Wil je jouw examenfeest organiseren in de tuin of op locatie? Bestel bij ons een barbecuepakket met alle benodigde toebehoren en geniet van een heerlijk barbecue feest voor jouw examen. Je kunt al een barbecue pakket inclusief barbecuevlees, salades, sauzen en stokbrood bestellen vanaf €9,75 per persoon.

Cookieverklaring  |  Privacyverklaring
× Hoe kunnen wij u helpen?