Catering voor communie

Lekker eten met het

Communiefeest

Binnenkort is het zo ver: de eerste communie. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Geniet mee van het communiefeest en laat ons de catering regelen. Zo geniet u van heerlijk eten voor het communiefeest en heeft u zelf ook tijd om het feestje mee te vieren.

Brunch of lunch

Wilt u geen groot communiefeest organiseren, maar wel lekker eten met de familie? Met onze uitgebreide brunch (v.a. €19,75 p.p.) met soepen, vers belegde broodjes, zoete broodjes, salades en verschillende drankjes geniet u samen van heerlijk communie eten. Hoeft het niet zo uitgebreid? Kies dan voor een standaard lunch vanaf €13,75 p.p. of een luxe lunch vanaf €15,25 per persoon. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Diner en hapjesbuffetten

Ook voor het middag- en avondprogramma wordt gezorgd bij Quality Catering. Bestel luxe borrelhapjes, party hapjes of een hapjesbuffet met warme hapjes en koude hapjes. U kunt hapjes aan huis bestellen vanaf €13,50 per persoon. Liever een uitgebreid diner voor het communiefeest? Laat een van onze buffetten thuis bezorgen en geniet van een heerlijk diner aan huis. Kies uit een koud buffet, koud en warm buffet of een warm buffet aan huis. U kunt al een communie buffet bestellen vanaf €14,95 per persoon. Dat is nog eens een feestmenu voor de communie!

Barbecuefeest

Wilt u een communiefeest in de tuin organiseren? Bestel bij ons een barbecuepakket met alle benodigde toebehoren en geniet van een heerlijk barbecue feest voor de communie. U kunt al een barbecue pakket inclusief barbecuevlees, salades, sauzen en stokbrood bestellen vanaf €9,75 per persoon.

Cookieverklaring  |  Privacyverklaring
× Hoe kunnen wij u helpen?