Catering voor buurtfeest

Lekker eten met het

Buurtfeest

Bent u dit jaar aan de beurt om het straatfeest te organiseren? Geniet mee van het buurtfeest en laat ons de catering regelen. Zo geniet iedereen van heerlijk eten tijdens het straatfeest en heeft u zelf ook tijd om het feestje mee te vieren.

Borrelhapjes, diner en buffetten

Bestel luxe borrelhapjes, party hapjes of een hapjesbuffet met warme hapjes en koude hapjes. U kunt hapjes aan huis bestellen vanaf €13,50 per persoon. Liever een uitgebreid diner voor het buurtfeest? Laat een van onze buffetten thuis of op locatie bezorgen en geniet van een heerlijk diner aan huis. Kies uit een koud buffet, koud en warm buffet of een warm buffet aan huis. U kunt al een buffet bestellen vanaf €14,95 per persoon. Dat is nog eens een feestmenu voor uw buurtfeest!

Buurtbarbecue

Wilt u toch zelf aan de slag, of uw buren aan het werk zetten met een straat bbq? Bestel bij ons een barbecuepakket met alle benodigde toebehoren en geniet van een heerlijke buurtbarbecue voor de hele straat. U kunt al een barbecue pakket inclusief barbecuevlees, salades, sauzen en stokbrood bestellen vanaf €9,75 per persoon.

Cookieverklaring  |  Privacyverklaring
× Hoe kunnen wij u helpen?