Catering voor bouwvakborrel

Lekker eten met de

Bouwvakborrel

Vier de bouwvakborrel dit jaar eens anders. Geniet zelf ook mee en laat ons de catering regelen. Zo geniet iedereen van heerlijk eten om de bouwvak vakantie in te luiden en heeft u zelf ook tijd om het feestje mee te vieren.

Borrelhapjes en buffetten

Bestel luxe borrelhapjes, party hapjes of een hapjesbuffet met warme hapjes en koude hapjes. U kunt hapjes aan huis bestellen vanaf €13,50 per persoon. Liever een uitgebreid diner voor de bouwvakborrel? Laat een van onze buffetten thuis bezorgen en geniet van een heerlijk diner aan huis. Kies uit een koud buffet, koud en warm buffet of een warm buffet aan huis. U kunt al een buffet bestellen vanaf €14,95 per persoon. Dat is nog eens een feestmenu om de bouwvak vakantie te beginnen!

Bouwvakbarbecue

Wilt u toch zelf aan de slag, of uw collega’s aan het werk zetten met een bouwvak bbq? Bestel bij ons een barbecuepakket met alle benodigde toebehoren en geniet van een heerlijke personeelsbarbecue op locatie. U kunt al een barbecue pakket inclusief barbecuevlees, salades, sauzen en stokbrood bestellen vanaf €9,75 per persoon.

Cookieverklaring  |  Privacyverklaring
× Hoe kunnen wij u helpen?