Catering voor bedrijfsfeest

Lekker eten met het

Personeelsfeest

Bent u op zoek naar een origineel personeelsfeest of bedrijfsuitje? Wij verzorgen catering op locatie voor bedrijven en bedrijfsevenementen. Geniet mee van het personeelsfeest en laat ons de catering regelen. Zo geniet iedereen van heerlijk eten tijdens het bedrijfsfeest en heeft u zelf ook tijd om het feestje mee te vieren.

Borrelhapjes, diner en buffetten

Bestel luxe borrelhapjes, party hapjes of een hapjesbuffet met warme hapjes en koude hapjes. U kunt hapjes op locatie bestellen vanaf €14,50 per persoon. Liever een uitgebreid diner voor het bedrijfsuitje op locatie? Laat een van onze buffetten bezorgen en geniet van een heerlijk diner tijdens uw bedrijfsuitje. Kies uit een koud buffet, koud en warm buffet of een warm buffet aan huis. U kunt al een buffet bestellen vanaf €14,95 per persoon. Dat is nog eens een feestmenu voor uw bedrijfsfeest!

Bedrijfsbarbecue

Wilt u toch zelf aan de slag, of uw collega’s aan het werk zetten met een bedrijfs bbq? Bestel bij ons een barbecuepakket met alle benodigde toebehoren en geniet van een heerlijke barbecue op locatie voor uw bedrijfsfeest. U kunt al een barbecue pakket inclusief barbecuevlees, salades, sauzen en stokbrood bestellen vanaf €9,75 per persoon.

Cookieverklaring  |  Privacyverklaring
× Hoe kunnen wij u helpen?